O podjetju

M-oprema & orodja d.o.o. smo družinsko podjetje, ki uspešno posluje že od leta 1995.  
Lastnik in ustanovitelj podjetja je Stanislav Mihelič, ki je svojo pot začel kot samostojni podjetnik s podjetjem MI.ST, Mihelič Stanislav s.p.  
 
Z rastjo podjetja je prišla tudi nova oblika poslovnega subjekta in ime M-OPREMA & ORODJA d.o.o. Ker svet stoji na mladih, je leta 2018 Stanislav direktorsko pozicijo predal sinu Kristjanu. On sedaj naprej vodi, neguje in plemeniti družinsko tradicijo,  ki temelji na kreativnih rešitvah, kredibilnih odnosih. Eden od mnogih Kristjanovih doprinosov je prav ta spletna stran www.mist.si, ki je podjetje postavila na svetovni splet in omogočila kupcem še bolj enostavno nakupovanje.
 
Podjetje stremi k temu, da strankam doda čim več vrednosti in čim bolj zmanjšata proizvodne stroške.  

Kar se asortimana tiče, ponujamo širok prodajni program rezilnega orodja v kakovostih HSS, VHM, PCD itd. Za različne aplikacije, kot so vrtanje, struženje, rezkanje, žaganje in vpenjalna tehnika. Naša orodja se uporabljajo za klasično in CNC mehansko obdelavo v kovinski in lesni industriji. Zelo dobri pa smo tudi v personaliziranih rešitvah, za katere industrija nima standardnih orodij, mi pa jih z dobavitelji enostavno naredimo po naročilu.  
 
Za več informacij in za poslovna sodelovanja se lahko obrnete na spodaj napisani telefonski številki in e-pošto.
map-iconSelanov trg 4, 1210 Ljubljana – Šentvid